WOK TO GO CITYPLAZA NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Cityplaza Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 10:21 Weinig, ik had garnalen maar er zaten maar 3 stuks in. In principe heb ik witte rijst met groente gehad. En dat voor ongeveer 16 euro. Ik vond het enorm tegenvallen. Hopelijk komt er een compensatie
14 jul 2024 om 19:42 Ik.ga nooit meer bij thuisbezorg bestelling doen. Ik ben diep teleurgesteld. Ik.heb 2,tuur moeten wachten . Dit kan gewoon. Niet. Ik verwacht echt iets terug.
13 jul 2024 om 20:53 Was lekker
4 jul 2024 om 21:51 Goeie ervaring wel wat later op de avond besteld en snel geleverd. Goed eten smaakt goed.
24 jun 2024 om 15:15 Tweede keer dat ik via Thuisbezorgd iets bestelde bij Wok to Go Nieuwegein. Ook nu ben ik zeer tevreden zowel over de Teriyaki Chicken die ik bestelde als de Vegetable deluxe. Goede kwaliteit, lekker, warm en snel bezorgd. Aanrader.
12 jun 2024 om 20:38 Was zoals altijd weer super
11 jun 2024 om 10:27 Bezorgtijd zou na de bestelling gedaan te hebben 15 minuten zijn maar het eten werd uiuiteindelijk na een uur bezorgd.
9 jun 2024 om 22:49 Het eten was erg lekker maar bezorgtijd was vreselijk. Er stond 55 min maar t werd 105 min!
4 jun 2024 om 22:42 Lekker
31 mei 2024 om 20:07 Was heerlijk
26 mei 2024 om 10:55 Eerste keer dat ik via Thuisbezorgd bestelde bij WoktoGo. Prima ervaring qua bezorging. Lekkere Teriyaki Chicken. Ik vind de bezorg/servicekosten wél hoog. Zes euro!
21 mei 2024 om 19:57 Wrong order. I asked for beef noodles but got chicken. Also asked for chicken en beef noodle and got rice.