WOK TO GO CITYPLAZA NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Cityplaza Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 19:05 We zitten al 2 uur te wachten en nog steeds geen bezorger. Eten is er altijd erg lekker, maar bezorging echt slecht. Volgende keer maar zelf halen.
28 feb 2024 om 19:12 Ik had expres bij dit restaurant besteld omdat de bezorgtijd kort was maar het duurde uiteindelijk 1,5 uur voor mn eten er was terwijl er max 45min stond… kwaliteit van t eten weet ik niet want ik had geen tijd meer om het op te eten.
26 feb 2024 om 9:48 Het duurde 2 uur voordat mijn bestelling aankwam
26 feb 2024 om 0:29 17.45 eten besteld. 19.45 maar even gebeld waar ons eten bleef. Krijg je iemand aan de telefoon die amper Nederlands praat. Uiteindelijk om 20 15 het eten pas ontvangen. Schandalig, zeker omdat het om een bestelling van 63 euro ging. Het eten smaakte
23 feb 2024 om 22:00 Heerlijk genoten
22 feb 2024 om 8:56 Ontzettend lekker en komt super heet aan! Enige verbeterpunt is dat plastic bestek er niet bij hoeft te komen.
18 feb 2024 om 20:36 Eten was op zich goed maar bezorging duurde echt veel te lang. Tijdstip werd steeds opgeschoven tot uiteindelijk meer dan anderhalf uur, jammer.
16 feb 2024 om 22:01 Kwam goed heet aan en de boba was heerlijk!
10 feb 2024 om 8:00 Vriendelijke bezorger
9 feb 2024 om 20:11 Het gerecht kip satay viel erg tegen, de tornado shrimp was okay. Maar prijs/kwaliteit ratio: echt weinig kwaliteit voor je geld
30 jan 2024 om 23:43 laat en het eten was koud door het vele onderweg bezorgen van andere bestellingen. Koude wok moeten opwarmen in magnetron waardoor rijst de smaak verloor. Jammer dit
30 jan 2024 om 11:28 Ik haal vaak eten bij jullie. Ben altijd tevreden. Gister was het eten alleen heel erg zout(?)